Η εταιρεία μας

Η εταιρεία είναι πλήρως εξοπλισμένη τόσο σε επίπεδο μηχανοργάνωσης όσο και σε επίπεδο λογισμικού για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και των πιο εξειδικευμένων μελετών.

Συγκεκριμένα είναι κάτοχος πολλών εξειδικευμένων προγραμμάτων όπως: AUTODESK AUTOCAD, NEXT, METALCAD, ADEIA της 4Μ, AUTOFINE R14, PIROSVESICAD, AERIOCAD, FIRECAD & LIFTCAD. Για τις τοπογραφικές εργασίες και την ακρίβεια που απαιτείται χρησιμοποιείται ο γεωδαιτικός σταθμός GPT 3000N series της TOPCON και χωροβάτης για τη διενέργεια χωροσταθμήσεων.

Παράλληλα η εταιρεία είναι συνδρομητής έγκριτων επιστημονικών περιοδικών εκδόσεων και βάσεων τεχνικής νομοθεσίας για τη διαρκή ενημέρωση των στελεχών της τα οποία συμμετέχουν τακτικά σε επιστημονικά συνέδρια και επαγγελματικές εκθέσεις για να διατηρούν επαφή με τις εξελίξεις στον χώρο.

Η επιστημονική γνώση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του εξοπλισμού της παρέχουν τη δυνατότητα να είναι αυτάρκης σε μια σειρά από δραστηριότητες όπως:
• Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων.
• Έκδοση οικοδομικών αδειών κατοικιών – συγκροτημάτων – βιοτεχνικών, βιομηχανικών χώρων.
• Εκπόνηση συμβατικών όσο και εξειδικευμένων στατικών μελετών για κάθε είδους κατασκευή συμπεριλαμβανομένων και των μελετών αποτίμησης αντοχής και ενίσχυσης Φ/Ο υφισταμένων κατασκευών από Ο/Σ.
• Εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών νέων κατασκευών υψηλής λειτουργικής και αισθητικής στάθμης.
• Εκπόνηση ειδικών αρχιτεκτονικών μελετών όπως αποκατάσταση όψεων, ανασχεδιασμός και επανάχρηση υφισταμένων κτιρίων.
• Αδειοδότηση για τη λειτουργία ειδικών εγκαταστάσεων όπως ποιμνιοστάσια, εγκαταστάσεις πρατηρίων καυσίμων, πλυντηρίων αυτοκινήτων, Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.
• Πραγματογνωμοσύνες.

 

Στελεχιακό προσωπικό της εταιρίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ
Διπλωματούχος Πολ. Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε το 1971. Εισήχθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. το 1989 απ’ όπου και αποφοίτησε το 1995. Ιδρυτής της εταιρείας Γ. ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. στην Λάρισα το 1997. Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Διαχειριστής της εταιρείας, υπεύθυνος τμήματος δημοσίων έργων & εξειδικευμένων στατικών μελετών.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ
Διπλωματούχος Πολ. Μηχανικός Π. Πατρών

Γεννήθηκε το 1977. Εισήχθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Π. Πατρών το 1995 απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (2002) στα Έργα Υποδομής από το Π. Πατρών. Ιδρυτής της εταιρείας Γ.ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. μαζί με τον Γεώργιο Χ. Ρουπακιά. Διαχειριστής της εταιρείας, υπεύθυνος τμήματος ιδιωτικών έργων και οικονομικού σχεδιασμού.

ΔΑΦΝΗ ΤΕΡΖΗ-ΡΟΥΠΑΚΙΑ
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε το 1977. Εισήχθη στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Α.Π.Θ. το 1999 απ’ όπου και αποφοίτησε το 2006. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2006 ασχολούμενη με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΝΟΤΟΥ
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Δ.Π.Θ.

Γεννήθηκε το 1983. Εισήχθη στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δ.Π.Θ. το 2001 απ’ όπου και αποφοίτησε το 2007. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (2016) στον Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2008 ασχολούμενη με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Υπεύθυνη έκδοσης οικοδομικών αδειών.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας

Γεννήθηκε το 1984. Εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 2002 απ’ όπου και αποφοίτησε το 2008. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2004 ασχολούμενος με τη μελέτη εγκαταστάσεων & ως εργοδηγός.

ΗΛΙΑΣ ΡΟΥΜΠΑΚΙΑΣ
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε το 1986.Εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. το 2003 απ’ όπου αποφοίτησε το 2009. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (2012) Ενεργειακών Συστημάτων και Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2010 ασχολούμενος με θέματα Α.Π.Ε. (Φ/Β εγκαταστάσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :

Για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε είδους έργου η εταιρεία διατηρεί συνεργασία με εξειδικευμένα μελετητικά γραφεία του χώρου που ειδικεύονται:
• στη διενέργεια γεωτεχνικών ερευνών.
• στην εκπόνηση μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων.
• στην αδειοδότηση ειδικών εγκαταστάσεων.