Νέα και μελλοντικά έργα
Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής προχωρά στην υλοποίηση νέων σημαντικών projects που καλύπτουν τις ανάγκες για ποιοτική κύρια όσο και εξοχική κατοικία.

Παράταση του ισχύοντος νόμου για τα αυθαίρετα

Παράταση έως τις 8 Φεβρουαρίου 2017 πήρε ο νόμος 4178/2013 για τα αυθαίρετα. Ο νέος νόμος που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό το υπουργείο αναμένεται να έχει ψηφιστεί μέσα στον Νοέμβριο. Ωστόσο, επειδή θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου νόμου το ηλεκτρονικό σύστημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ( ΤΕΕ) - που δέχεται τις δηλώσεις τακτοποίησης των αυθαιρέτων-, αλλά και να ενημερωθούν μηχανικοί και πολίτες για τις νέες ρυθμίσεις, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί παράταση του νόμου.

Περισσότερα...
 
Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Προετοιμάζεται ολοταχώς το νέο «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» με παροχή επιδότησης και χαμηλότοκου δάνειου

Ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» που παρέχει επιδότηση αλλά και χαμηλότοκα δάνεια σε νοικοκυριά, προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 420 εκατ. ευρώ και αφορά περί τις 40.000 οικογένειες που θέλουν να κάνουν παρεμβάσεις στο κέλυφος του κτιρίου ή και να τοποθετήσουν ή να αλλάξουν ηλεκτρομηχανολογικά στοιχεία προκειμένου να περιορίσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση.

Περισσότερα...
 
Επανέναρξη του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»

Επανέναρξη του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» για 35.000 νοικοκυριά που είχαν υποβάλει αίτηση έως τα τέλη του 2015. Στις 23/08/2016 δημοσιεύτηκε νέα απόφαση υπαγωγής του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ (http://www.etean.gr/publicpages/NewsArticle.aspx?ID=132) και αναμένεται νέα απόφαση.

Περισσότερα...
 
Αδειοδότηση Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας μας για την Αδειοδότηση Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων μέχρι 12/03/2015.

Περισσότερα...
 
Πολιτιστικό Κέντρο και Κ.Α.Π.Η. Αγ. Κωνσταντίνου

Ολοκληρώθηκε το έργο Πολιτιστικού Κέντρου & ΚΑΠΗ Αγ. Κων/νου. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στα ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ / ΚΑΠΗ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3